Remco Millenaar

Als zoon van Hans was de muziek niet te ontwijken, en stond er elke zondag wel een CD’tje op van Pink Floyd, Deep Purple of Aerosmith. Het was dus ook niet raar te noemen dat ik zijn muzieksmaak overnam. De band waar hij elk weekend mee op pad was heette ‘The Hucksters’. Zodra ik wat ouder werd ging ik vaak mee naar optredens en repetities om de mengtafel in de gaten te houden.

Ik kreeg natuurlijk ook gitaarles, en al snel probeerde ik elk Huckster-nummer na te spelen. Met succes, want af en toe mocht ik eens een nummertje mee doen op het podium. Nou had ik zelf ook bandjes, maar dit was even wat anders. Op een groot podium met veel licht en groot publiek: dit wilde ik ook! Toen er een nieuwe toetsenist gezocht werd en de zoektocht niet erg succesvol bleek, werd er gevraagd of ik het niet eens wilde proberen…We maakten er een band van met 3 gitaristen, en legden de focus op het stevigere werk.

Dit is allemaal al ruim 10 jaar geleden. Al 10 jaar bij de Hucksters… Ik kan alleen maar zeggen dat we nog evenveel lol hebben als bij mijn eerste optreden. Hopelijk mogen we nog lang doorgaan met lol maken en mensen blij maken met toffe muziek!