Ron

Al vroeg ben ik besmet geraakt met het drumvirus en begon op een kartonnen drumstel, gemaakt van dozen van mijn
moeders nieuwe pannenset. Jarenlang gezeurd om een echt drumstel maar dat moest wachten tot de middelbare schooltijd. Maar toen begon ik ook meteen bij een echt rock 'n roll bandje. Sindsdien niet meer (lang) zonder bandje(s) gezeten.

Sinds eind jaren 80 repeteren nagenoeg al mijn bandjes bij Chris Schild in Aalsmeer en daaronder ook Social Animal (voorheen M99). Met die band doen we eigen nummers en in de acht jaar dat ik daar heb vertoefd zijn er veel momenten om met plezier aan terug te denken. We winnen de popprijs van Amstelveen en doen leuke voorprogramma's van o.a. Lois Lane, John Hayes Project (gitarist van Mother's Finest) en Intwine. Ook mogen we een aantal keer live spelen bij nationale radiostations (3FM, KinkFM), wat voor mij te gekke hoogtepunten zijn.

Door de jaren heen heb ik alijd de wens gehad om, naast mijn andere bands, in een "vette" rockcoverband te spelen. Eentje die de grote rock klassiekers ten gehore brengt. Het blijft bij een wens tot ik stop bij Social Animal en kort daarna gebeld word om auditie te doen bij de Hucksters.

Zomaar een kans om een wens in vervulling te laten gaan!
Is dit gewoon toeval of is dit voorbestemd?

Ik weet het antwoord op die vraag niet maar weet wel dat ik mijn stinkende best ga doen om te blijven rocken tot ik er bij neer val !