Hans

Muzikale carrière in vogelvlucht….

De muziek zat er bij mij al heel vroeg in, maar toen mijn grote broer een gitaar had gekocht was het hek helemaal van de dam.  Na een hoop prutsen samen met vriend Bert van Oudenaren op aftandse gitaren en versterkers, werd het toch eens tijd voor een bandje.

Osier City Band was het eerste probeersel. Spannende tijden en bonkende zenuwen voor de optredens, maar een passie was wel geboren! 

Bad Habbit was de band waar ik met André Hoffman voor het eerst in speelde. Toffe optredens werden er gedaan met als één van de hoogtepunten een optreden in Amsterdam op het Leidseplein waar onder andere ook de Frank Boeijen Groep speelde. Hierna volgde een korte periode met de band AJA, een band met uitsluitend eigen nummers waar ook jeugdvriend Bert als bassist deel van uitmaakte. 

De band Avagardner sloot ik me samen met André bij aan, daar kwam Ed van der Linden muzikaal in beeld. In deze band kwamen langzaam de covers hun intrede weer doen. De eerste CD opname waar ik aan meewerkte was met Waarom Daarom. Een band met eigen gecomponeerde Nederlandstalige songs.

Samen met André ontstond spontaan de band The Hucksters, eerst als akoestisch duo, maar al snel doorgegroeid naar een stevige rock- cover band. Van twee gitaren en een microfoon naar een bestelbus vol apparatuur, maar de passie gaat onverminderd door!